Termeni si conditii

1.      Dispozitii Generale

Site-ul www.zova.ro este operat de catrePersoana Fizica Autorizata Manea E. Mihaela legal infiintata conform legilorromane, cu sediul in Bucuresti, Sector 6, inmatriculata la Oficiul RegistruluiComertului sub nr. F40/3770/2015, CUI 35136650. Pentru a folosi site-ul indeplina siguranta va recomandam citirea cu atentie a termeniilor si a conditiilor.

 

Utilizand acest site va exprimati acordul deplin cu privire la continutul acestor„Termeni si Conditii”, fara nici o alta rezerva. Daca nu sunteti de acord cuunul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel. Bifandcasuta avand mentiunea "de acord" va exprimati consimtamantul deplincu privire la acceptarea prezentilor „Termeni si Conditii”, respectiv faptul caati analizat si asumat toate clauzele prezentului contract. Ne rezervam dreptulde a face modificari asupra acestor date fara notificari prealabile.

 

Prezentul document defineste orice contract in baza caruia PFA Manea E. Mihaela transferasau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator(denumit in continuare "Clientul"), iar Clientul plateste sau seangajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv acele contracte care au cadrept obiect atat produse cat si servicii.

 

Legeacare guverneaza prezentul contract este cea a statului roman.

 

Neasumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. PFA Manea E. Mihaela nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari,setari etc.

 

2.      Produsele

Produsele comercializate de PFA Manea E. Mihaela sunt productie proprie, fabricate in Romania,in Mun. Bucuresti si, in momentul livrarii, sunt insotite de factura fiscala,conform legislatiei in vigoare. PFA Manea E. Mihaela poate publica pe Site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de catrea ceasta.

 

Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Daca stocul este insuficient, ne rezervam dreptul de a nu livra comanda. Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt, pentru finalizarea comenzii.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot exista mici diferente de culoare, aspect), culoarea produsului pe care il vizionati pe site poate sa aiba nuante diferite in functie de specificatiile tehnice ale monitorului pe care este vizualizat.

 

Dimensiunile aferente fiecarei masuri se regasesc in tabelul de marimi afisat pe site la fiecare produs in parte. Dimensiunile sunt exprimate in centimetri, ele pot varia in functie de elasticitatea materialului.

 

POLITICA DE PRETURI

 

Preturile afisate pe www.zova.ro sunt  exprimate in lei. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs la curier (pentru comenzile a caror valoare nudepaseste 1500 lei) sau puteti opta pentru transfer bancar in urma emiterii facturii proforme.

 

3.      Comanda

Clientul poate efectua comenzi pe site-ul www.zova.ro, prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, comanda finalizandu-se prin angajamentul clientului pentru una din modalitatile de plata indicate in mod expres pe site. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun este disponibil pentru achizitie in masura incare exista stoc disponibil pentru acesta.

 

Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului.Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

 

Odata primita comanda dumneavoastra, urmeaza sa fiti contactati telefonic in cel mai scurt timp pentru confirmarea acesteia si stabilirea tuturor detaliilor legate de plata si livrarea produselor.

 

4.      Modalitati de plata

Modalitatile prin care se pot achita produsele sunt:

 

-Ramburs – pentru comenzi ce nu depasesc valoarea de 1500 lei inclusiv TVA platase poate face in numerar la primirea coletului.

-Transfer bancar – Pentru orice comanda si pentru comenzile cu valoare de peste1500 lei inclusiv TVA, se va transfera anticipat contravaloarea facturii proforme emise in baza comenzii clientului, prin ordin de plata sau depunere numerar in contul nostru:

-RO65RNCB006614977267001 deschis la banca BCR sucursala Crangasi pe numele PFA Manea E. Mihaela CUI 35136650;

 

Comenzile vor fi expediate dupa ce banii sunt virati in cont si scanati dovada de plata sine-o trimiteti pe e-mail (office@zova.ro).

 

 5.     Livrarea

Livrarea coletului are loc in 7 zile lucratoare, in functie de complexitatea modelului,prin curierat rapid in orice localitate din Romania prin intermediul colaboratorilor nostri. Daca comanda este plasata SAMBATA, dupa ora 12:00,comanda va fi procesata LUNI.

 

In cazul in care clientii opteaza pentru ore sau zile preferentiale acestia sunt rugati sa mentioneze la rubrica observatii inaintea finalizarii comenzii.Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limitastocului disponibil.

 

6.      Retur si garantie

Oferim posibilitatea clientilor nostri de a returna produsele achizitionate, doar in cazul in care exista un argument concret, just si real in privinta efectuarii returului, actiune ce va trebui anuntata printr-o notificare scrisa in prealabil, semnata si datata de catre beneficiarul real al produselor conform documentelor de achizitie si trimisa prin e-mail la office@zova.ro sau prin posta.Dupa ce vom receptiona notificarea dumneavoastra, veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp in vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare. Va asiguram de tot profesionalismul angajatilor in solutionarea oricaror aspecte prezentate de dumneavoastra.

 

Termenul de returnare a oricaror produse achizitionate prin www.zova.ro este de 3 zile lucratoare de la data la care s-a primit coletul. Returnarea produselor se face numai dupa ce ati fost contactat telefonic de catre unul din angajatii PFA-ului Manea E Mihaela, ca urmare a notificarii scrise trimise in prealabil de dumneavoastra. NU SE ACCEPTA RETURNAREA PRODUSELOR A CAROR VALOARETOTALA ESTE MAI MARE DE 1000 LEI !

 

Produselecare se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele CONDITII:

 

-Produsele trebuie sa fie in ambalajul original complet in care au fost livratede noi;

 

-Produsele trebuie insotite de etichetele de identificare intacte; nu se acceptaprodusele cu etichete deteriorate sau care lipsesc;

 

-Nu se accepta produse deteriorate (rupte in urma probatului de catre client,murdare), produsele purtate, spalate, sifonate sau care miros a parfum etc.;

 

-Atunci cand produsul este compus din mai multe piese nu se accepta ca numai oparte dintre acestea sa fie returnate, setul trebuie sa fie complet;

 

-Produsul sa nu fi suferit deteriorari in timpul transportului de retur datoritareambalarii necorespunzatoare.

Varugam sa pastrati factura care insoteste livrarea pentru cazul reclamatiilorulterioare. Acest certificat de garantie va acorda toate drepturile garantatede lege (Legea 449/2003). In cazul unei reclamatii, PFA Manea E. Mihaela poate inlocuiprodusul, daca acesta este disponibil pe stoc.

 

Taxade curier aferenta returului o achitati dumneavoastra si puteti alege oricemetoda de livrare doriti. In cazul retururilor trebuie sa ne contactati pentru stabilirea tuturor detaliilor (adresa de retur, etc)

 

Incuprinsul notificarii scrise este necesar sa mentionati daca doriti inlocuireacu alte produse sau returnarea banilor. In cazul in care optati pentrureturnarea banilor, acestia vor fi inapoiati prin transfer bancar in maximum 7zile lucratoare de la data primirii coletului, in baza unei facturi de retur aproduselor, factura pe care o vom transmite electronic catre dumneavoastra.Pentru acest lucru PFA Manea E. Mihaela va solicita codul dumneavoastra IBAN,alcatuit din 24 de caractere, si numele detinatorului care trebuie sa fie celdeclarat in factura de achizitie initiala a produselor. Suma consta doar incontravaloarea produselor returnate, nu si a taxei de transport. In cazul in carealegeti inlocuirea produselor, cheltuielile de reexpediere vor fi suportate decatre dumneavoastra.

 

PFAManea E. Mihaela detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitateaarticolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.zova.rosunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, PFA Manea E.Mihaela isi asuma raspunderea si va inlocui produsele cu altele identice, inlimita stocului disponibil, suportand costurile de transport (tur, retur). PFAManea E. Mihaela nu accepta colete cu ramburs.

 

7.      Confidentialitatea datelor

Respectamconfidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datelepersonale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentrucare au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comercialereferitoare la magazinele noastre si brandul PFA Manea E. Mihaela.

 

PFAManea E. Mihaela nu incurajeaza spam-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nicinu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privirela prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestordate, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrareadatelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilorelectronice, PFA Manea E. Mihaela are obligatia de a administra in conditii desiguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni lefurnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelorcu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate dedumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, deinterventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale sidreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrariidatelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentruexercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata sisemnata prin posta pe adresa societatii noastre.

 

8.      ALTE PREVEDERI

 

Indescrierea produselor, PFA Manea E. Mihaela isi rezerva dreptul de a utiliza sialte produse (accesorii, etc.) care pot sa nu fie incluse in pretul produselorrespective.

 

Preturileafisate pe site sunt exprimate in lei. Pretul de achizitie tiparit pe facturava fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.

 

 DREPTURI DE AUTOR

 

Continutulsite-ului www.zova.ro este proprietatea PFA Manea E. Mihaela si este protejat conform Legiidrepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala siindustriala. Folosirea fara acordul scris al PFA Manea E. Mihaela a oricarorelemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datelepersonale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept inurma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectuaorice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificarijustificate in baza legii.